Följ Boxer

NENT:S TV3 SPORT FÅR UTÖKAD DISTRIBUTION HOS BOXER

Nyhet   •   Aug 28, 2018 09:22 CEST

Genom ett utökat samarbete mellan Nordic Entertainment Group Sverige (NENT Sverige) och Com Hem Group blir TV3 Sport från och med idag tillgängligt i Boxers utbud i det digitala marknätet. 

Nu får alla med marksänd tv genom Boxer tillgång till en renodlad sportkanal när TV3 Sport lanseras i utbudet. TV3 Sport har fokus på NFL, Champions Hockey League, EHF Champions League och engelska fotbollens Championship och visar även ett antal matcher från fotbollsrättigheter som Champions League och Ligue 1 samt utvalda matcher från de amerikanska toppligorna NHL och MLB. Kanalen sänder även handboll från Bundesliga och diverse e-sport.

 - Com Hem Group är en viktig partner till NENT och det är roligt att vårt samarbete har utökats till att omfatta ännu mer innehåll. Vi hoppas att alla som tittar på TV genom marknätet gillar att få en sportkanal i utbudet, säger Michael Bärlin, chef för partnerskap och affärsutveckling på NENT Sverige.

 - Vi vill att våra kunder ska kunna välja mellan bra och intressant innehåll och det är naturligtvis extra glädjande när Boxers tittare nu får tillgång TV3 Sport via marknätet, säger Simon Gate, innehållschef på Com Hem och Boxer.

TV3 Sport kommer finnas tillgängligt för Boxers kunder i paketen Mix och Max och även vara valbart i Flex. TV3 Sport finns sedan tidigare tillgänglig via fiber hos Boxer.