Följ Boxer

Boxer lanserar Podd-Tv

Pressmeddelande   •   Dec 29, 2017 09:01 CET

Playtjänsten Podd-tv samlar nya svenska underhållningsprogram i kortformat som handlar om musik, matlagning, hem & livsstil och populärkultur med kända tv-profiler och gäster.

Bland de första programmen som läggs upp vid premiären är Holy Mary där Mia Skäringer bjuder in gäster som Nino Ramsby, Anna Mannheimer och Christian Kjellvander.

”Holy Mary är ett rufft, osminkat och spontant program med möten runt mat och musik. Tvärtemot finporslin på bryggor i skärgården. Jag har just på grund av detta valt att distribuera detta via egen kanal - för att det ska få lov att vara just ett rock n roll- projekt och inte hamna i välkammat sammanhang med tillhörande förväntningar. Så, sök här och du skall finna," säger Mia Skäringer.

Holy Mary finns tillgängligt från och med idag och presenteras av Pinchos restauranger.


”Det här är en rätt galen idé från början. Vi skulle ju bara ha lite semester hos några kompisar. Men så blev jag förtjust i miljön så att vi bestämde oss för att göra någon typ av program med gäster, musik och mat. Helt på egna villkor och efter förmåga vad som är möjligt att ro iland på fyra veckor,” säger Mia Skäringer.

Konceptet Podd-tv är ett samarbete med Consurge Content Bureau, som även är ansvarig för innehåll och produktion av programmen.

Programmen är producerade i samarbete med sponsorer och samarbetspartners istället för att finansieras med traditionella reklamavbrott. För idéer och frågor kring programidéer och samarbeten, vänligen kontakta Consurge.

Andra program som finns tillgängliga från Podd-tv är:

Kungliga TV-Magasinet- Författaren och chefredaktören Roger ”Royal Roger” Lundgren guidar tillsammans med journalisten Mia Rossling genom spännande nyheter kring Sveriges och världens kungligheter.

Sjölins Akademi med Daniel Sjölin – Ett brett och underhållande litteraturprogram där författare möter sina läsare.

Om kocken själv får välja – Hans Fahlén följer med och träffar svenska stjärnkockar och lagar mat i deras hemmakök. Först ut är Jonas Dahlbom, Årets Kock 1996, Karl Ljung Årets Kock 1999 och Jimmi Eriksson, Årets Kock 2016.

24 timmar Pirre och Mackan - Ett byggprogram och en blåsning. Pirre och Mackan, tidigare kända från Arga Snickaren och Sommar med Ernst, lurar en person och bygger om deras hem. Allt på bara 24 timmar.

Information till redaktionen:

Trailer till ”Holy Mary” med Mia Skäringer kan du se här.

Trailer till ”Kungliga TV-Magasinet” med Royal Roger kan du se här.

Trailer till ”Sjölins Akademi” med Daniel Sjölin kan du se här.

Trailer till ”Om kocken själv får välja” kan du se här.

Trailer till ”24 timmar Pirre och Mackan” kan du se här.För ytterligare information, kontakta:

Fredrik Hallstan, Presschef Com Hem/Boxer
Tel: 0761- 15 38 30
fredrik.hallstan@comhem.com

Patrik Axelsson, VD Consurge
Tel: 0707-24 03 85
patrik@consurgecb.com


Om Boxer
Boxer TV-access AB levererar bredband, tv och telefoni till svenska folket. Vi strävar efter att erbjuda de tjänster som bäst fyller våra kunders behov på ett enkelt och flexibelt sätt. Boxers utbud till marknaden är både bredbandsfiber i öppna nät och digitala TV-sändningar via marknätet. – det du använder när du har en vanlig TV-antenn. Vi erbjuder dessutom play och on-demand-tjänster till våra cirka 500 000 kunder. Boxer ingår i Com Hem-koncernen vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Bifogade filer

PDF-dokument