Följ Boxer

Boxer och Com Hem fråntas tillfälligt rätten att visa Discoverys kanaler

Pressmeddelande   •   Aug 31, 2017 23:10 CEST

Precis som flera svenska tv-operatörer tidigare är nu även Com Hem-koncernen i konflikt med Discovery Networks. Det innebär att Com Hem och Boxer från och med fredagen den 1 september inte längre har rättigheterna att inkludera kanalerna i sitt utbud.

Kanalerna som berörs är Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discoverykanalerna, Animal Planet, Eurosport 1 & 2, samt TLC.

Boxers samtliga kunder kommer från samma datum ges tillgång till större delen av de övriga tv-kanalerna som finns i det digitala marknätet. De flesta av Com Hems betal-tv-kunder kommer från och med den 1 september att ges tillgång till ett stort antal kanaler utöver de som vanligtvis ingår.

Vi beklagar att våra kunder drabbas och vi gör allt vi kan för att hitta en lösning snarast.

För mer information, detaljer om tillgängliga kanaler och övriga uppdateringar hänvisar vi till www.boxer.se/discovery och www.comhem.se/discovery

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Hallstan, presschef, Boxer
Tel: 0761-15 38 30
E-mail: fredrik.hallstan@comhem.com


Om Boxer
Boxer TV-access AB levererar bredband, tv och telefoni till svenska folket. Vi strävar efter att erbjuda de tjänster som bäst fyller våra kunders behov på ett enkelt och flexibelt sätt. Boxers utbud till marknaden är både bredbandsfiber i öppna nät och digitala TV-sändningar via marknätet. – det du använder när du har en vanlig TV-antenn. Vi erbjuder dessutom play och on-demand-tjänster till våra cirka 500 000 kunder. Boxer ingår i Com Hem-koncernen vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Bifogade filer

PDF-dokument