Följ Boxer

Boxer tjänsteleverantör i Skellefteå Kraft Fibernäts öppna stadsnät, Skekraft.net

Pressmeddelande   •   Maj 15, 2017 09:00 CEST

Tjänsterna lanseras den 15 maj och når både flerfamiljshus och villor i kommunen som är anslutna till Skekraft.net.

”Vi på Boxer vill att bredbandstjänsten ska vara enkel, pålitlig och passa de olika behov som användarna har, precis som vår tv-tjänst. -Vi kallar det för frihet med fiber och tv. Jag hoppas att kunderna kommer att uppskatta att Boxer nu finns i Skekraft.nets utbud”, säger Jonas Lönnquist, vd på Boxer.

”Det är viktigt att hela tiden arbeta med tjänsteutbudet i det öppna stadsnätet. Därför är vi glada över att Boxer som är en stor aktör på marknaden valt att bli tjänsteleverantör, det ger våra kunder ökad valfrihet,”säger Anders Pettersson, vd på Skellefteå Kraft Fibernät AB.

Mer information finns på www.boxer.se/fiber

För mer information, vänligen kontakta:

Fredrik Hallstan, presschef, Boxer
Tel: 0761-15 38 30
E-mail: press@boxer.se


Om Boxer
Boxer TV-access AB levererar bredband, tv och telefoni till svenska folket. Vi strävar efter att erbjuda de tjänster som bäst fyller våra kunders behov på ett enkelt och flexibelt sätt. Boxers utbud till marknaden är både bredbandsfiber i öppna nät och digitala TV-sändningar via marknätet. – det du använder när du har en vanlig TV-antenn. Vi erbjuder dessutom play och on-demand-tjänster till våra cirka 500 000 kunder. Boxer ingår i Com Hem-koncernen vars aktie är noterad på Nasdaq Stockholm.

Bifogade filer

PDF-dokument